به سلامتي خود اهميت بدهيد
 
نويسندگان
لینک دوستان
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 28
دیروز : 0
افراد آنلاین : 1
همه : 196
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است

جلوگيري از تغيير رنگ ميوه هنگام خشك شدن

لوازم مورد نياز براي خشك كردن ميوه

_ ميوه : ( من از انواع ميوه هاي هلو، آلو، زردآلو، سيب، آلبالو، بلوبري و گوجه استفاده كردم) مطمئن شويد كه ميوه ها رسيده و بدون هيچ لكه و زدگي باشند. ميوه ها نبايد بيش از حد رسيده باشند.
_ براي خشك كردن ميوه ها از سيني هاي توري فر و سيني هاي توري پلاستيكي دستگاه خشك كن ميوه استفاده كنيد. مصرف سيني توري به خاطر اين است كه مي خواهيم هوا زير ميوه ها جريان داشته باشد.
_ پارچه توري براي حفظ ميوه ها از جانوران.
_ مخلوط آبليمو و آب براي جلوگيري از بد رنگ شدن ميوه ها.
_ در نهايت يك مكان كاملا گرم در زير آفتاب : دماي بيرون بايد بالاي۸۵ درجه با رطوبت كمتر از ۶۰% باشد.

زماني كه براي خشك كردن ميوه ها لازم است

سيب: ۲ روز
آلبالو و زردآلو: ۳ روز
گوجه فرنگي، هلو و آلو: ۴ روز

ميوه ها را در ظرف هاي مناسب بدون هوا نگهداري كنيد و از خوردن آن ها لذت ببريد.

فوايد ميوه هاي خشك شده

در حالت طبيعي ميوه خشك شده مي تواند يك ميان وعده مناسب براي دفع احساس گرسنگي باشد و مي توان براي مدت زمان طولاني نگهداري كرد و از همين رومي تواند جايگزين مناسبي براي ميوه تازه در خارج از فصل آن باشد.

ميوه در هر حالتي چه تازه باشد و چه خشك شده، براي شما خوب است و فوايدي به همراه دارد. در حالت طبيعي ميوه خشك شده مي تواند يك ميان وعده مناسب براي دفع احساس گرسنگي باشد و مي توان براي مدت زمان طولاني نگهداري كرد و از همين رومي تواند جايگزين مناسبي براي ميوه تازه در خارج از فصل آن باشد.

علي رغم فوايد ميوه هاي خشك، متخصصان معتقدند مهم ترين وجه تمايز ميوه هاي خشك شده با ميوه هاي تازه، تبخير آبي است كه حاوي مقادير قابل توجهي مواد مغذي است.البته ميوه هاي خشك شده براي مصرف در شرايط خاص مانند تغيير فصل يا استفاده در ورزش‌هايي مانند كوهنوردي كه امكان حمل وزن زياد بار وجود ندارد، سودمند هستند. پزشكان توصيه مي ‌كنند كه در صورت امكان حداقل روزي ۲ ليوان ميوه خرد شده متنوع مصرف شود كه اگر تازه باشد، بهتر خواهد بود.

روش كار:

1-     اول ميوه رو بعد از شستشو برش بزنيد و حلقه حلقه كنيد. دقت كنيد حلقه ها نبايد زياد كلفت و نه خيلي نازك باشه. برش هاي ميوه رو داخل سيني فر بچينيد. ميوه هايي مثل موز و سيب كه احتمال سياه شدنش در مجاورت هوا هست رو قبل از قرار دادن داخل سيني داخل كمي آبليمو و عسل ويا شكر قرار بديد. البته بهتره براي همه اين ميوه ها اين كارو انجام بديد.

2- سيني رو داخل فر با حرارت كم قرار بديد. بسته به ضخامت ميوه ها از يك تا سه ساعت براي خشك شدنشون زمان لازم هست. مرتب ميوه ها رو چك كنيد و هر وقت كاملا خشك شده بود اونها رو از فر خارج كنيد.

2-     بهتره هر ميوه اي رو جدا جدا داخل فر قرار بديد چون زمان خشك شدن هر ميوه با ميوه ديگه فرق ميكنه.

4- برش هاي پرتقال رو حتما به شربت آغشته كنيد چون پرتقال بعد از خشك شدن كمي تلخ ميشه.

5- اگه ميخوايد از بخاري يا شوفاژ براي خشك كردن استفاده كنيد پيشنهاد ميكنم از يه تكه آلومينيوم به جاي سيني استفاده كنيد تا روند كار زودتر طي بشه.

6- بهتر است كف سيني رو كاغذ روغني بذاريد و چيپسها رو توش بچينيد در تصاوير نيست ولي بهتره كه باشه توجه داشته باشيد كه چيپسها نبايد روي هم قرار بگيرند چون درست خشك نميشن و همينطور شربت اضافي شون رو هم بايد حتما بگيريد كه زود ميسوزه! در فر بذاريد.

7- پرتقال و سيبها رو با موز و توت فرنگي توي يك سيني نذاريد.

8- دماي فر بايد روي كمترين درجه ممكن باشه. شما بايد ببينيد كمترين درجه فرتون چنده و روي همون درجه بذاريد.

9- مرتب چكش كنيد و وقتي ديديد كه روش كاملا خشك شده از فر بيرون آورده و چيپسها رو پشت و رو كنيد و بذاريد اون سمتش هم كاملا خشك بشه.

10- به دليل وجود كاغذ روغني، چيپسها به سادگي قابل اتنقال به ظرف هستند و به سيني نميچسبه. چيپسها رو توي دماي اتاق يا يخچال ميتونيد نگهداري كنيد.

11- ميتونيد از اين شربت استفاده كنيد و ميوه ها رو توي يك ظرف بزرگ بريزيد و در شربت آغشته كنيد. ميتونيد براي سرعت دادن به كار همه ميوه ها رو با هم بريزيد توي شربت ولي توت فرنگيها رو جدا بذاريد چون رنگ بقيه ميوه ها رو قرمز ميكنه!

 منبع 1

منبع 2

منبع 3

امتیاز:
 
بازدید:
[ ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ ] [ ۰۲:۱۸:۲۹ ] [ نادر غلامي ]
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
[ ]
.: Weblog Themes By blograz :.

درباره وبلاگ

در اين وبلاگ به صورت تخصصي تجربيات خودم را در زمينه آجيل و سلامتي بيان خواهم كرد. اميدوارم مورد استقبال شما عزيزان و بازديدكننده گرامي قرار گيرد.
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت   لغو عضویت
امکانات وب